Welkom bij de Bevers

 

Wie: De bevers

Leeftijd: 5 tot 7 jaar

Meisjes/jongens: Meisjes/jongens

Wanneer draaien wij: Zaterdagochtend van 10:30 tot 12 uur

 

Wie zijn wij?

De bevers is een speltak van Scouting Groenlo voor meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. Tijdens onze opkomsten op de zaterdagochtend doen we veel verschillende dingen die voor jongens en meisjes leuk zijn om te doen. Het liefst doen we alles buiten, maar als het weer het echt niet toelaat dan gaan we naar binnen. Belangrijk om te weten is dat je je kind niet de nieuwste kleren aan doet wanneer ze erheen gaan.

 

Programma’s

Omdat de bevers de jongste groep is, beginnen hier je scoutingavonturen en geloof ons die wil je niet missen. De programma’s spelen zich af in ons eigen beverlokaal ook wel “Huize Hotsjitonia”genoemd.  Dit is namelijk het huis van onze grote bevervriend Lange Doener. Tijdens onze opkomsten staat plezier maken centraal, dit is dan ook ons motto.. en veel plezier, dat hebben we zeker.

Elke zaterdag beginnen we met ons beverlied en daarna hebben we altijd supergave programma’s! Met goed weer zijn we altijd buiten! We doen dan verschillende buiten spelletjes en soms maken we zelfs nog een kampvuur en bakken daar lekkere verse broodjes boven, maar met slecht weer hebben we ook super leuke binnen programma’s! Van knutselen tot een spelletjesronde, we hebben voor iedereen wat leuks!

 

Speciale activiteiten

Naast onze wekelijkse programma’s hebben we elk jaar ook nog een aantal speciale activiteiten, zoals bijvoorbeeld het beverkamp. Hierbij gaan we 2 daagjes op kamp bij onze eigen blokhut. Dit is altijd een zaterdag en zondag. Dit is altijd een superleuk kamp, want de vriendschappen die er al waren worden nog hechter en iedereen heeft altijd heel veel plezier.

 

Ben jij benieuwd hoe een ochtendje bij ons eruitziet? Kom dan een keertje langs op de zaterdagochtend of word lid!

De leiding kunt u mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groetjes,

De Beverleiding