Sinterklaas

Als de goede Sint in Groenlo komt, roept hij altijd de hulp van Scouting in. Wij regelen voor hem de intocht in Groenlo. Samen met ongeveer 50 Scoutpieten komt hij aan bij bij de Kikkerbrug aan de Kerkwal in Groenlo, waar de Grolse kinderen hem luidkeels verwelkomen. Daarna trekt de stoet onder aanvoering van het Pietenorkest naar City Lido.

 

Op het podium van City Lido neemt de Sint plaats in zijn stoel en halen de pieten rare fratsen uit. Ieder jaar dreigt er weer iets mis te gaan, maar gelukkig weten de pieten de problemen met hulp van de kinderen altijd weer op te lossen. Dan kunnen de kinderen de Sint allemaal de hand schudden.

 

In de weken na de intocht gaan de Scoutpieten samen met de Sint ook op bezoek bij vele gezinnen, bedrijven, scholen en verenigingen. Ze zijn hier erg druk mee. Soms is de Sint letterlijk op 5 plekken tegelijkertijd. Deze bezoekjes zijn altijd leuk en soms heel bijzonder. Ze leveren in ieder geval veel grappige, ontroerende en feestelijke momenten op.

 

Niet alleen de pieten, die met de Sint meegaan zijn druk. Hij kan ook rekenen op de steun van vele andere pieten, zoals kook-pieten, was-pieten, kleermaak-pieten en organisatie-pieten. Zij zorgen er mede voor, dat vele kinderen eind november en begin december de Sint persoonlijk kunnen zien.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Rooks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-81001802 (tussen 19:00u en 21:00u).

 

 

 

Onze Agenda-Piet zit reeds klaar met zijn agenda in de hand,

om u te boeken voor een avondje plezier in het Grolse land.

 

Leuke Pieten en de Sint zullen u met een bezoek van verblijden,

voor uw kinderen, kleinkinderen of personeel, maar ook scholen willen wij niet mijden.

 

En wilt u ons langer boeken,

dan hoeft u ook niet verder te zoeken.

 

De vraag is groot naar de Sint en zijn Pieten, als zij eenmaal met de boot zijn aangekomen,

dus wacht niet te lang met boeken en bezorg uw kinderen en/of personeel de tijd van hun dromen.

 

De Sint

 alt