Sinterklaas

Op 16 november komt Sinterklaas in Groenlo aan. Er is echter een gróót probleem waar Sinterklaas niks van mag weten. Er is iets helemaal misgegaan met de strikje voor de cadeautjes. Vlogpiet en Strikjespiet hebben jullie hulp nodig om dit probleem op te lossen! Op www.scoutinggroenlo.nl kunnen jullie de eerste vlog van Vlogpiet bekijken. In deze vlog leggen de pieten uit wat er aan de hand is en wat jullie kunnen doen om te helpen. Kijk dus allemaal even op de site!

Als jullie willen komen helpen of gewoon Sinterklaas en zijn pieten graag willen zien verwachten we jullie op 16 november in Groenlo. Vanaf 13.00 uur zijn er al Muziekpieten in de binnenstad om vast alle Sinterklaasliedjes te oefenen. Rond 14.30 uur komt Sinterklaas met heel veel pieten met de boot aan op de gracht bij de Calixtusbasiliek. Patrick Pos zal Sinterklaas hier ontvangen. Namens het GOV zal Jurgen Doppen aanwezig zijn en namens de gemeente Oost Gelre komt de burgemeester of één van de wethouders om Sinterklaas welkom te heten. Hierna zal hij naar City Lido gaan waar jullie allemaal van harte welkom zijn. Eerst zullen Sinterklaas en de pieten iets vertellen en natuurlijk kan iedereen die dat wil Sinterklaas een hand komen geven.

Dit jaar is er zelfs een glutenvrije piet aanwezig voor alle kinderen die geen gluten mogen eten! Daarnaast nog een bericht voor ouders die het leuk vinden om een afspraak te maken met Sinterklaas voor een bezoekje aan huis:

Voor vragen en/of reserveringen bel Scouting Groenlo.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lian via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40241716 (tussen 19:00u en 21:00u).

Onze Agenda-Piet zit reeds klaar met zijn agenda in de hand,

om u te boeken voor een avondje plezier in het Grolse land.

Leuke Pieten en de Sint zullen u met een bezoek van verblijden,

voor uw kinderen, kleinkinderen of personeel, maar ook scholen willen wij niet mijden.

En wilt u ons langer boeken,

dan hoeft u ook niet verder te zoeken.

De vraag is groot naar de Sint en zijn Pieten, als zij eenmaal met de boot zijn aangekomen,

dus wacht niet te lang met boeken en bezorg uw kinderen en/of personeel de tijd van hun dromen.

De Sint